EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

L’Assemblea de Joves de Llinars demana carril bici al nucli urbà

L’Assemblea de Joves de Llinars demana carril bici al nucli urbà..
última actualització: 01-10-2016 (7:00)

J.B.M.
L’Assemblea de Joves de Llinars, en una carta adreçada als veïns i a l’Ajuntament, demana una pacificació del trànsit en el centre urbà amb una convivència de tots els mitjans de transport i una reducció dels desplaçaments en vehicles a motor per augmentar els fets en bicicleta i a peu.

També reivindiquen la bicicleta com un transport per anar a la feina, a comprar o a l’escola i la creació de nous projectes com aparcaments segurs per a bicicletes, noves vies i campanyes de conscienciació i incentivació del transport públic i la mobilitat en bicicleta i a peu.

“Tot això creiem que beneficia enormement el poble i els seus habitants tant com és millorar la salut de les persones, el medi ambient, l’economia, el consum energètic, l’ocupació de l’espai públic, la contaminació acústica, les relacions socials, el desenvolupament local, l’autonomia de les persones, etc.”, expliquen en la seva carta. “No ha de ser una voluntat únicament nostra, sinó de tot el poble de Llinars per tirar endavant aquesta iniciativa” afegeixen.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal